Σας προτείνουμε

Ανδρικό Ποδοσφαιρικό παπούτσι για σκληρές επιφάνειες Nike Mercurial Superfly VI Pro FG - AH7368-060

-30%Ποδοσφαιρικό παπούτσι για σκληρές επιφάνειες Nike Mercurial Superfly VI Pro FG - AH7368-060

Περιγραφή

ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

 

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια για σκληρές επιφάνειες Nike Mercurial Superfly VI Pro αγκαλιάζουν το πόδι για τέλεια εφαρμογή και εξαιρετική επαφή με την μπάλα, ενώ η επιφάνεια στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζει εκρηκτική επιτάχυνση στο γήπεδο.


Τέλεια εφαρμογή 360°

Η κατασκευή 360° αγκαλιάζει το πόδι για σταθερή, τέλεια εφαρμογή.


Έλεγχος σε υψηλές ταχύτητες

Το μικροανάγλυφο, συνθετικό επάνω μέρος κορυφαίας ποιότητας εξασφαλίζει επαφή και έλεγχο ακριβείας ακόμα και σε υψηλή ταχύτητα.


Στοχευμένη πρόσφυση

Η επαναστατική επιφάνεια στο μπροστινό μέρος προσφέρει πρόσφυση στα κατάλληλα σημεία.


Περισσότερες λεπτομέρειες

Τάπες για σκληρές επιφάνειες (FG), ιδανικές για χρήση σε γήπεδα με κοντό γρασίδι
Εμφανιζόμενο χρώμα: Wolf Grey/Pure Platinum/Metallic Silver/Light Crimson
Στυλ: AH7368-060

Η καταγωγή της τεχνολογίας Flyknit

Εμπνευστήκαμε την τεχνολογία Nike Flyknit από σχόλια δρομέων που αναζητούσαν ένα παπούτσι με σφιχτή (και ουσιαστικά μη αντιληπτή) εφαρμογή που ακολουθεί το σχήμα του πέλματος. Η Nike ξεκίνησε μια αποστολή διάρκειας τεσσάρων ετών με ομάδες προγραμματιστών, μηχανικών και σχεδιαστών, προκειμένου να δημιουργήσει την τεχνολογία που θα επέτρεπε την κατασκευή του πλεκτού επάνω μέρους με στατικές ιδιότητες για ενισχυμένη δομή και ανθεκτικότητα. Στη συνέχεια, το ενιαίο στρώμα τελειοποιήθηκε χάρη στην ακριβή τοποθέτηση των υλικών για στήριξη, ευελιξία και αερισμό. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ επάνω μέρος, κυριολεκτικά χωρίς ραφές, που παρέχει άριστη εφαρμογή. Αυτό το ασυναγώνιστο επίπεδο ακρίβειας μεγιστοποιεί τις επιδόσεις, ενώ μειώνει τα υλικά απόβλητα των παραδοσιακών τεχνικών κοπής και ραφής κατά περίπου 60%. Σε κάθε ζευγάρι παπουτσιών Flyknit χρησιμοποιείται υλικό που ισοδυναμεί με έξι ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, με αποτέλεσμα να εξοικονομούνται εκατοντάδες τόνοι σκουπιδιών.

Κατασκευαστής:NIKE
Κωδικός Προϊόντος:AH7368-060
Διαθεσιμότητα:12 Εργάσιμες Μέρες
149,00€ 105,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


*Μέγεθος παπουτσιού:

Ποσότητα:ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ