Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τις αγορές σας. Εάν για κάποιο λόγο χρειάζεται να επιστρέψετε μέρος ή και ολόκληρη την παραγγελία σας μπορείτε να το κάνετε εντός 30 ημερών. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Συμπληρώστε σε ένα χαρτί που θα τοποθετήσετε μέσα στο πακέτο που επιστρέφετε τις παρακάτω πληροφορίες:

 

1. Πληροφορίες Παραγγελίας:

Συμπληρώστε το Ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο, το e-mail και τον αριθμό παραγγελίας μαζί με την ημερομηνία που την καταχωρίσατε

2. Λεπτομέρειες Αιτήματος

Συμπληρώστε την αιτία επιστροφής και το αίτημά σας (πχ αντικατάσταση με κωδικό προϊόντος και νούμερο που επιθυμείτε ή επιστροφή χρημάτων)

3. Σε περίπτωση αιτήματος επιστροφής χρημάτων παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (ονομα δικαιούχου, τράπεζα και IBAN)

Συμπεριλάβετε αυτές τις πληροφορίες μαζί με την απόδειξη αγοράς και το επιστρεφόμενο προϊόν και αποστείλετε με ΕΛΤΑ Courier στην παρακάτω διεύθυνση:

 

Ακροπόλεως 2 & Καλαμακίου 78

Άλιμος, Τ.Κ. 17455

 

Το κατάστημά μας λειτουργεί μόνο ηλεκτρονικά σε περίπτωση που χρειαστείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 9735787 Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 17:00.

Παρακαλούμε όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται σε εμάς να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία με όλα τα διακριτικά τους (ταμπέλες, ετικέτες κ.λ.π) και να συνοδεύονται πάντα από την απόδειξη αγοράς.

Τυχόν επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω βασικές προϋποθέσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η εταιρέια μας συνεργάζετε με Courier ELTA μπορείτε να καλέσετε στο 11120 για να παραλάβουν το δέμα σας. Σε περίπτωση που η επιστροφή του προϊόντος γίνει με courier της επιλογής σας τότε τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Μετά την παραλαβή του δέματός σας και τον έλεγχο της κατάστασης του προϊόντος θα ξεκινήσει η επεξεργασία του αιτήματός σας. Στις περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων το αίτημά σας προωθείται στο λογιστήριο και διεκπεραιώνετε εντός 15 ημερών.

Ευχαριστούμε και πάλι για την προτίμηση που μας δείχνετε!